Home Nieuws Konijnen Academie overgenomen door Prins Petfoods/ Martin Gaus Academie

Konijnen Academie overgenomen door Prins Petfoods/ Martin Gaus Academie

door Jarno de Vries
Prins petfood

De Martin Gaus Academie (onderdeel van Prins Petfoods) heeft het cursusaanbod uitgebreid met de overname van de Konijnen Academie. Ook staan er workshops en cursussen over herpeten (terrariumdieren)op de rol. 

Konijnen Academie

De Konijnen Academie is in 2019 opgericht door Bernice Muntz. Zij gaat binnen de Martin Gaus Academie zowel workshops als cursussen verzorgen. Haar expertise op het gebied van gezelschapsdieren zorgt niet alleen voor uitbreiding van het  het cursusaanbod over konijnen, maar ook over cavia’s en erfdieren zoals kippen. De opleidingen zijn toegankelijk voor particulier en professional. Voor deze laatste groep wordt binnenkort een 8-daagse opleiding tot konijnendeskundige gestart.

Terrariumdieren

Ook Rogier van Rossum is toegevoegd aan het opleidingsteam van de Martin Gaus Academie. Rogier verzorgt al vele jaren workshops en cursussen over het houden van herpeten. In zijn lessen worden onderwerpen als verzorging, huisvesting, ziekten en wetgeving besproken.

Nieuw lesprogramma

De opleidingen over konijnen, cavia’s en herpeten vallen onder het Nieuwe Leren-programma van de Martin Gaus Academie, een modulair opleidingstraject dat inmiddels een aanzienlijk gedeelte van de sector gezelschapsdieren omvat. Dit programma moet er samen met het Martin Gaus Keurmerk voor zorgen dat de kennis van dierprofessionals op een hoog en actueel niveau blijft en beter zichtbaar wordt voor de consument.

Bron: Prins Petfood

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer