Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Omzetstijging voor DierenwinkelXL in Hengelo

Omzetstijging voor DierenwinkelXL in Hengelo

door Jarno de Vries
Dierenwinkel XL

Jos ter Brugge beleeft met zijn dierenwinkel en speciaalzaak voor hengelsport gouden tijden. DierenwinkelXL was al gegroeid. Door de corona kwam de groei in een extra versnelling. Ter Brugge: “Corona is een factor, maar we onderscheiden ons door kennis, service en garantie.”

Jos ter Brugge

Hengelsport

“Hengelsport draait op dit moment het beste. De mensen hebben vakantiegeld over. Ze hebben meer vrije tijd en pakken hun oude hobby weer op: vissen. Onze medewerkers, Maarten en Rutger, hebben de nodige kennis van hengelsport. Rutger is zelf een fanatiek visser, hij heeft records gebroken. De dierenzaak zelf en onze webshop draaien trouwens ook prima”, aldus Ter Brugge.

Corona

“De strategie in de winkel is veranderd. De prijzen in onze winkel zijn omlaag gegaan, om te kunnen concurreren met webshops. De opzet van de webshop is aangepast en de omzet is daardoor omhoog gegaan. Door de coronatijd is de omzet van de winkel 30% gegroeid en die van de webshop verdubbeld”, verteld Ter Brugge

Uitbreiding winkel

Tijdens de corona crisis hebben veel mensen een huisdier aangeschaft tegen de eenzaamheid. Vlak voor de crisis had Dierenwinkel XL al een garage aangeschaft voor extra opslag. Hierdoor wordt de winkel uitgebreid van 500 naar 600m2.

Bron: Tubantia

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer