Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Opening Pets Place Beek

Opening Pets Place Beek

door Jarno de Vries
pets place

Dierenspeciaalzaak Pets Place heeft op woensdag 18 augustus de deuren geopend van zijn nieuwe, grotere winkel in het Makado winkelcentrum in het Limburgse Beek. De oude winkel, tevens gevestigd in het winkelcentrum, was vanwege de toenemende vraag naar dierenartikelen uit haar jasje gegroeid.

Winkelcentrum

Het Makado winkelcentrum is het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg en trekt dagjesmensen uit de wijde omgeving. “We zien steeds vaker ook mensen die vanuit België een dagje komen funshoppen en onze dierenwinkel goed weten te vinden”, vertelt Willem van den Nieuwenhof, regiomanager van Pets Place in Zuid-Limburg. “Zij doen in het winkelcentrum boodschappen voor zichzelf, het huishouden en voor het gezin. En daar hoort ook steeds vaker het huisdier bij.”

Goede verkoop

De compleet nieuwe winkel van ruim 400 m2 is vier keer zo groot dan zijn voorganger. Van den Nieuwenhof: “Omdat de winkel nu veel meer ruimte heeft, hebben we nu meer keuze aan duurzame diervoeding, iets waar de laatste jaren steeds vaker vraag naar is. Ook hebben we compleet nieuwe productgroepen kunnen toevoegen zoals vers dierenvoer uit de vriezer.”

De regiomanager verwacht daarnaast dat vooral de kleinere verpakkingen van gebruiks- en verbruiksproducten in trek zullen zijn en speelt daar met het aanbod op in. “Mensen komen vaak al binnen met hun handen vol en zoeken nog iets leuks of lekkers voor hun huisdier zoals een bot of speeltje.” Ook nieuw in de grotere winkel is de grotere aquariumwand met waterplanten, die is uitgebreid met twee extra aquaria, en een nieuw en groter knaagdierhuis.

Pets Place Stijl

De nieuwe winkel is opgezet volgens de nieuwe Pets Place-stijl. Dat betekent dat baasjes naast benodigdheden voor dieren, ook terecht kunnen voor deskundig advies. “Een grotere winkel betekent ook meer personeel met meer verschillende specialismes. We hebben ons team al verdubbeld van twee naar vier medewerkers.

De opening van de nieuwe winkel wordt op bescheiden wijze gevierd. Zodra het weer veilig kan, wordt er in de Pets Place-winkel alsnog een feestje gevierd met leuke festiviteiten voor baasjes en hun huisdier.

Bron: Pets Place

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer