Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Registreren voor Anido 2022 mogelijk

Registreren voor Anido 2022 mogelijk

door Jarno de Vries

De online-bezoekersregistratie van ANIDO, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de petcare-industrie in de Benelux en Noord-Frankrijk, is sinds half december geopend op de site (www.anido.be). Wie de beurs op 13 en 14 februari 2022 wil bezoeken, kan dus nu al zijn/haar gratis beursbezoek registreren.

Een paar honderden petcareprofessionals deden dit al meteen bij lancering en reageerden verheugd dat de vakbeurs toch doorgaat ondanks de vierde coronagolf en de daaraan gelinkte verscherpte veiligheids- en hygiënmaatregelen. Op hun website, die trouwens recent in een nieuw jasje werd gestopt, vermeldt de ANIDO-organisatie immers dat de federale regering op het Overlegcomité van begin december 2021 nogmaals bevestigde dat vakbeurzen in ons land nog steeds kunnen worden georganiseerd, mits het respecteren van de geldende maatregelen. Een vakbeurs beschouwt men immers niet als een evenement, maar als een tijdelijke marktplaats waar handel wordt gedreven.

Dit maakt dat vakbeurzen onder het handelsprotocol worden gecatalogeerd, waar ook onder andere winkels, supermarkten en shoppingcentra onder vallen. Hierdoor kunnen vakbeurzen plaatsvinden, mits de naleving van de opgelegde richtlijnen. Concreet betekent dit dat een Covid Safe Ticket (een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test of een herstelcertificaat) noodzakelijk is om aan de beurs deel te nemen. Tevens geldt er op de beurs een mondmaskerplicht. Ook de organisatie neemt uiteraard nodige veiligheidsmaatregelen. Zo worden de hallen geventileerd, werkt Kortrijk Xpo met CO2-meters en staan er over de ganse beursvloer diverse ontsmettingszuilen opgesteld. De afgelopen weken richtte Kortrijk Xpo trouwens al diverse succesvolle vakbeurzen in volgens deze richtlijnen. Voor uw gratis registratie, klik hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer