Huisdiernieuws ...
Home Nieuws United Petfood neemt Jonker Petfood over

United Petfood neemt Jonker Petfood over

door Jarno de Vries
Jonker Petfood

Dierenvoedingsproducent United Petfood heeft bekend gemaakt dat een intentieverklaring is ondertekend over de acquisitie van de Nederlandse firma Jonker Petfood uit Waalwijk. Door deze overname beschikt het Belgische familiebedrijf voortaan over 14 productiesites.

Versterking markpositie

Dit is de derde fabriek in Nederland die United Petfood gaat overnemen. Hierdoor zal de marktpositie bij onze noorderburen verder versterkt. Onlangs heeft United Petfood het bedrijf IAMS Europa al overgenomen.

Jonker Petfood

Jonker Petfood is een ervaren familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van droogvoer voor honden en katten. De fabriek in Waalwijk is uitgerust met moderne productielijnen en werd in 2011 uitgebreid met een magazijn en kantoorruimte. Het is de bedoeling van beide partijen om deze deal, die wel nog moet worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten, tegen begin juni 2020 af te ronden. 
Ons netwerk van productiesites zorgt voor flexibiliteit en brengt onze productie dichter bij onze klanten. ‘United’ blijft onze stelregel in alles wat we ondernemen”, laat het management van United Petfood in een eerste reactie weten. 

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer