Huisdiernieuws ...
Home Blog BANDANA LOVE & HAPPY VIBES VOOR ALLE HONDEN IN BELGIË

BANDANA LOVE & HAPPY VIBES VOOR ALLE HONDEN IN BELGIË

door Jarno de Vries
Sneakers and Paws
Fotografie: @nathaliebolssens

Quality Fashion for dogs, daar staat Sneakers and Paws voor. Cindy’s passie voor bandana’s begon toen haar bevallige assistente, haar prachtige Zwitsere herder Mila 4 jaar geleden in haar leven kwam! 


Met de “drive” van een echte girlboss ging ze aan de slag, naailessen volgen, op cursus over hoe ze een bedrijf moest opstarten, fotografie, marketing… en niet veel later werd Sneakers and Paws geboren.

Ze lanceert 4 fashionable collecties per jaar.Stoffen worden met passie uitgekozen, en ze kiest enkel voor kwaliteit.

Afgelopen jaar heeft Sneakers and Paws meer dan 500 honden gestyled met kwalitatieve bandana’s
Meer dan ooit wordt het duidelijk dat onze viervoeters een deel van het gezin zijn, en zeker in deze vreselijke Corona tijden genieten we des te meer van een heerlijke wandeling met onze hond.

Sneakers and Paws
Fotografie: @nathaliebolssens

Waarom dan ook niet ineens in stijl?Met mijn bandana’s of strikjes rond hun nek toveren we spontaan een lach op voorbijgangers hun gezichten, heerlijk om te zien.

Cindy organiseert samen met fotografe Nathalie Bolssens “Pawty Shoots’, dit op de meest unieke plekken in het voorjaar en in het najaar indoor met een thema naar keuze! (wegens covid_19 zijn de geplande shoots helaas geannuleerd maar je kan voor dit unieke moment alvast je plekje reserveren voor een later tijdstip. 

Samen uitkijken naar betere tijden.

#spreadthebandanalove dat is de missie van Sneakers and Paws, maar naast bandana’s en Pawty Shoots kan je hier dus ook terecht voor trendy strikjes, stijlvolle dekentjes, houten dinersets en dogmom material! 
En ja hoor, ook mondmaskers zullen er komen… daar wordt momenteel hard aan gewerkt!

Sneakers and Paws
Fotografie: @nathaliebolssensSneakers and Paws is een trendy online webshop, Quality Fashion For Dogs. Zeer actief op social media, volg hen zeker als je jouw hond ook graag eens in de spotlight wil zien:

https://sneakersandpaws.be
https://www.instagram.com/sneakersandpaws/
https://www.facebook.com/sneakersandpawsbandana/


Sneakers and paws

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer