Huisdiernieuws ...
Home Blog Beursgang eerste Nederlandse onderneming in de huisdierenbranche

Beursgang eerste Nederlandse onderneming in de huisdierenbranche

door Jarno de Vries

NPRM Groep NV, een overkoepelende organisatie voor dierenservices met focus op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn, kondigt haar beursgang bij de effectenbeurs Nxchange aan.

NPRM staat voor Nederlandse Paarden Registratiemaatschappij en is in eerste instantie opgericht ten behoeve van eenvoudige en transparante paardenregistratie vanwege aangescherpte Europese wetgeving. Door de participatie in Vitaux, een bureau op het gebied van recruitment en projectmanagement in de dierenbranche en initiatiefnemer van ‘De HuisdierenApp’, zijn stappen gezet om de huisdiereigenaar een platform te bieden waar alle informatie omtrent huisdierenbezit samenkomt.  Van het bijhouden van relevante gegevens, tot het volgen van je dier met een speciale tracker, een reminderservice en mogelijkheid om te videobellen met een dierspecialist tot het rechtstreeks bestellen van producten en voeding.

NPRM NV ziet kansen om binnen de huisdierenbranche met meer dan 27 miljoen huisdieren in 3.8 miljoen huishoudens en een omzet van 2 miljard euro, een belangrijke speler te worden in deze markt. Er zullen altijd huisdieren zijn en ze nemen een steeds belangrijkere rol in de maatschappij in. De kracht van NPRM zit in het bewerkstelligen van de synergie van de individuele bedrijven die reeds zelfstandig al omzet genereren en gezamenlijk grote groeiambities hebben.

Nxchange is een nieuwe generatie effectenbeurs voor directe handel in effecten tussen bedrijven en beleggers. Zonder tussenkomst van een bank of broker is het mogelijk om effecten direct te plaatsen en te verhandelen.

Geïnteresseerde (potentiële) beleggers kunnen de beursprospectus aanvragen via info@nprmgroep.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer