Huisdiernieuws ...
Home Blog De HuisdierenApp, heb jij em al gedownload?

De HuisdierenApp, heb jij em al gedownload?

door Jarno de Vries

De HuisdierenApp is een gratis en onafhankelijke app voor iedereen met een huisdier. Door de inzet van de app heb je als baasje en/of verzorger alle informatie en diensten op één plek bij de hand. 

Jouw eigen huisdier staat centraal in de app. Je slaat er makkelijk alle relevante gegevens van je hond in op, zoals chip- en verzekeringsnummer bijvoorbeeld, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Een handige tool is de herinneringenservice voor de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen en ook voor medicatie. Daarnaast is er een gewichtscurve en kunnen ook de gegevens van andere diersoorten, denk aan o.a. kat, konijn, vogel, knaagdier of reptiel worden toegevoegd.

Naast deze documentatiefunctie heeft de app nog meer handigheidjes. De HuisdierenApp beschikt over een kaart waarop je makkelijk de dichtstbijzijnde adressen kunt vinden van bijvoorbeeld een dierenkliniek, een dierenwinkel, een trimsalon, een uitlaatservice, of van hondenuitlaatplaatsen of restaurants waar je met je hond welkom bent. Alles werkt supersnel en je navigeert eenvoudig en intuïtief door de app.

Daarnaast vind je er alle dierenevenementen en zetten wij de leukste dierennieuwtjes voor je op een rij.

Videobellen met je dierenarts

Videobellen is een mogelijkheid om vanuit huis of onderweg snel deskundig face-to-face advies te vragen aan de dierenarts. De dierenarts kijkt op afstand mee naar jouw huisdier. Een eigentijdse manier om bij twijfel snel gerust gesteld te worden, zonder dat je uit huis hoeft. Met de huidige COVID-19 ontwikkelingen is Videobellen een uitkomst. Je maakt snel en gemakkelijk een Videobel afspraak in de HuisdierenApp.

Gratis te downloaden op je telefoon

De HuisdierenApp is gratis en beschikbaar in App store (Apple) en Play store (Android). De app bevat geen reclame, uitsluitend gerichte nuttige informatie voor alle huisdieren bezitters!

Het HuisdierenApp platform bestaat uit de app, de website www.huisdierenapp.nl en een Facebookpagina. De hondenmascotte Pip heeft een eigen Instagramaccount.

Suggesties of vragen? Neem gerust contact met ons op: info@huisdierenapp.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer