Huisdiernieuws ...
Home Blog Instagram bekende huisdieren: beagle_ted

Instagram bekende huisdieren: beagle_ted

door Jarno de Vries

In deze vijfde blog over Instagram bekende huisdieren hebben we een leuk stukje over Beagle_ted. Dit is een beagle van bijna 5 jaar. Lees verder om achter het verhaal van Ted te komen!

Ted is een teefje van inmiddels bijna 5 jaar oud en onze eerste hond. Wij hebben haar helaas niet vanaf pup af aan, maar als herplaatser toen zij 6 maanden was.

instagram bekende huisdieren

Ted is een erg actief hondje en wij hebben dan ook diverse cursussen doorlopen en behaald met goede cijfers, ook beagles kunnen dus luisteren ????
Wij doen graag aan dogsurvivals en hebben ook al een paar keer meegedaan aan canicross/trail runs.
Ook doen wij wekelijks aan behendigheid, dit doen wij ondertussen al 2 jaar en ze vind het nogsteeds fantastisch, we doen het vooral voor de fun maar ooit een debutantenwedstrijd sluit ik niet uit.

beagle ted

Ted is qua karakter een echte Beagle, ze is lekker eigenwijs, krijgt (te) veel voor elkaar met haar lieve koppie en het belangrijkste, houdt vooral heel veel van eten! Niets is veilig en alles is volgens haar eetbaar. Verder houdt ze ook heel erg van luieren op de bank en knuffelen.

beagle

Omdat ik iedereen de hele tijd maar foto’s liet zien van hoe leuk en schattig Ted is heb ik uiteindelijk een instagrampagina voor haar aangemaakt.
Wat begon als een leuke fotoalbum voor onszelf en mensen die het ook leuk vonden haar foto’s te kijken, is het nu uitgegroeid tot een redelijk grote pagina met een aantal leuke samenwerkingen!

Klik hieronder op ‘Profiel bekijken’ om direct naar het instagram account te gaan en deze te volgen.

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer