Huisdiernieuws ...
Home Blog Instagram bekende huisdieren: Fightthefrenchbulldog

Instagram bekende huisdieren: Fightthefrenchbulldog

door Jarno de Vries

In deze eerste blog over Instagram bekende huisdieren hebben we een leuk stukje over Fightthefrenchbulldog. Dit is een Franse bulldog van bijna 8 maanden.

instagram profiel

Fight is op 11 juni 2019 geboren in Bentelo en op 8 augustus 2019 bij ons in de familie gekomen. In het mooie Losser woont hij nu met zijn baasje en vrouwtje een zusje Fayén van bijna 2 jaar. Ook heeft hij een grote broer genaamd ‘Hachi’, een Akita inu van 4 jaar!

Vanaf het eerste moment waren ze dikke vriendjes. Alleen Hachi vond het niet goed dat Fight met het speelgoed speelde van Hachi, dus hebben we maar nieuw speelgoed gekocht. Haha! En nu moet je ze zien samen, Hachi zwaait met een touw en Fight neemt het andere uiteinde van het touw in zijn bek en laat zich gewoon heen en weer zwaaien, zo leuk om te zien! Ook liggen ze graag bij elkaar maar dat betekend niet altijd rust.. Fight kan er wat van met zijn gesnurk, maar niet alleen dat… soms komt er ook een naar luchtje voorbij, ja scheten laten kan hij als de beste!

instagram post

Op zijn instagram @fightthefrenchbulldog staan dan ook foto’s met vele verschillende poses en kleren, deze kleren draagt hij overdag niet, het is echt alleen voor de foto.
Verder is het een hond die niets te kort komt, veel aandacht en liefde krijgt. Hij heeft zelfs zijn eigen plekje in het kingsize bed heeft uitgezocht, dat is dus soms even je tenen intrekken haha! En nee, Hachi heeft toch echt zijn eigen plek beneden.

Klik hieronder op ‘profiel bekijken’ om naar het profiel te gaan

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer