Huisdiernieuws ...
Home Blog INSTAGRAM BEKENDE HUISDIEREN: staffies_bentley_ivy

INSTAGRAM BEKENDE HUISDIEREN: staffies_bentley_ivy

door Jarno de Vries

Instagram bekende huisdieren blog nummer #4 alweer, deze keer hebben we een leuke inzending van @staffies_bentley_ivy . Bentley is een blueline stafford en Ivy een stafford pitbull mix.

instagram stafford

13 april 2019. De dag dat we Bentley mochten ophalen. Helemaal van Groningen naar België. Wat was ik blij toen ik hem in mijn armen had. Zo’n lieve kleine puppy. Wat we niet wisten is dat Bentley al een lange reis achter de rug had. Hij komt uit Hongarije.

staffies_bentley_ivy
Bentley

Gelukkig konden we Bentley nu meenemen naar zijn forever huis. Bij mij op schoot weer naar Groningen. Al snel was hij gewend aan zijn nieuwe huis en aan ons. Een vrolijke energieke puppy was hij. Maar heel veel speelgoed en vaak lange wandelingen waren niet genoeg. Echt een jongetje die de hele dag door wou spelen. Het werd tijd voor een maatje. Daar was Ivy, zijn zusje. Bentley heeft haar zelf uitgekozen. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar nu kunnen ze niet meer zonder elkaar. Ivy is dan ook wel wat feller als Bentley. Bentley is zoals veel mensen zeggen een echte goedzak. Je zou denken, wie is er niet gek op puppy foto’s? Nou niet iedereen werd blij van mijn puppyspam en daarom kregen ze hun eigen Instagramaccount. En daar horen natuurlijk ook bandanas en strikjes bij.

Bentley ivy
Ivy

Voor een lekker koekje doen ze alles en gaan dan ook graag op de foto. Lekker samen luieren op de bank of samen spelen vinden ze geweldig. Zolang ze maar samen zijn, dan zijn ze het gelukkigst.

Je kunt ze volgen op instagram door direct naar hun profiel te gaan, klik hiervoor op ‘profiel bekijken’.

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer