Huisdiernieuws ...
Home Blog Bekendste honden instagram

Bekendste honden instagram

door Jarno de Vries

Grey Border – @greyborder

leukste honden instagram

De bekendste honden van instagram op een rijtje. Op het account van Grey Border kun je Zazu volgen, de 5-jarige bijzonder uitziende Border Collie. Samen met zijn vriendinnetje Kyra (11) beleeft Zazu allerlei avonturen! Volg dit duo voor de mooiste foto’s op de meest prachtige locaties in Nederland.

Golden Prince Leo – @goldenprinceleo

honden instagram account

Op 21 juli 2018 is Leo ter wereld gekomen. Leo is een blije, actieve pup. We houden nu al van hem… En deze Golden Retriever houdt ook van jou! Leo is niet vies van een paar subtiele verkleedpartijtjes op zijn tijd en als je een stukje naar beneden scrolt op dit account kom je de schattige puppyfoto’s nog tegen!

Duke the Dutch Boxer – @dukethedutchboxer

De 5-jarige Duke maakt het liefst elke dag nieuwe vriendjes of het nou om andere hondjes gaat of om zwanen. Ze kan als de beste gekke bekken trekken, maar ze kan ook heel zielig kijken. Haar baasje Milou, ook wel ‘haar assistent’ genoemd ????, houdt onwijs veel van haar Boxer girl.

leukste honden instagram

Hollands Next Top Golden – @hollandsnexttopgolden

We stellen je ook graag voor aan Iker en haar baasje Nienke. De beeldschone Iker is net 6 jaar geworden en met z’n tweetjes bezoeken zij elke dag de mooiste locaties in Groningen.

Bo, Evi & Tes – @bo_evi_tes_thelabradoodles

Deze drie labradoodles zijn toch het leukste hondentrio dat je ooit hebt gezien? Bo, Evi en Tes zijn drie zusjes van 2, 4 en 6 jaar oud. Met ieder hun unieke vachtkleur zijn ze een perfecte mix voor de mooiste foto’s!

Bekendste honden instagram: Mila – @mila_frenchbull

Deze mega energieke French Buldog heet Mila. Dit meisje is bijna 2 jaar oud en neemt je mee op haar dagelijkse avonturen door België. Geen moment is saai met haar! Met haar foto’s in jouw tijdlijn brengt Mila gegarandeerd elke dag een lach op je gezicht ????

leukste honden instagram

Shimmer – @shimmerthesausage

Deze teckel genaamd Shimmer en haar baasje Sammy-Jo houden erg van verkleedpartijtjes ???? Dit zorgt voor de grappigste foto’s! Neem snel een kijkje op haar profiel om deze fashionista eens van dichtbij te bekijken.

Tommy – @tommythebully

Deze Amerikaanse Buldog is alweer 4 jaar oud en houdt wel van wat lekkers! Zo kreeg hij op zijn verjaardag een echt hondentaartje! Tommy vind het ook leuk om met zijn vriendjes te spelen en kan gelukkig heel goed overweg met Zoë, zijn kattenzusje.

Vesper – @vesper.canecorso

Vesper, de Cane Corso, wandelt graag met haar baasje in het bos! Als grote zus is ze heel beschermend en takken halen kan ze als de beste! Zelfs in het water ????

honden hashtags instagram

Little Lou – @littlelouthepug

Little Lou de mopshond gaat graag op playdates met haar andere pugfriends. Ze heeft harnasjes in alle kleuren van de regenboog, maar ook strikjes, truitjes en zelfs een pikachu pak kun je in haar hondengarderobe terugvinden.

Heb je zelf een Instagram-account van je viervoeter? Dan komen we graag met je in contact om de bekendste honden van instagram te vernoemen.

Voor de top 10 rustige hondenrassen: klik hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer