Huisdiernieuws ...
Home Blog Wisseling directie bij Renske Natuurlijke Diervoeding

Wisseling directie bij Renske Natuurlijke Diervoeding

door Jarno de Vries

Met ingang van 1 januari 2021 is er een wisseling van het personeel in het management van Renske Natuurlijke Diervoeding uit Cuijk. Renske van den Berg en haar dochter Elma van den Berg vormen vanaf die datum de algemene directie. Niels Horrevoets versterkt het team als marketing- en salesmanager.

De verschuivingen binnen het team zijn ontstaan door het aanstaande vertrek van verkoopdirecteur Frank van Zutphen en marketing directeur Eric van den Berg. “We vinden het ontzettend jammer dat ze ons gaan verlaten. Eric heeft meer dan twintig jaar bij ons gewerkt. En ook Frank is al zeven jaar voor velen een vertrouwd gezicht. We gunnen ze allebei een prachtig nieuw avontuur”, aldus Renske van den Berg, grondlegster van het bedrijf.

Innovatie

Ze vertelt verder: “In Niels Horrevoets hebben we dé man gevonden, die een brug kan slaan tussen ons marketing- en salesteam. Met zijn jarenlange ervaring in diverse functies kent hij de branche op zijn duimpje. Jan-Hilco van den Berg is zijn rechterhand en verzorgt het contact met de buitendienst. Voor onze klanten verandert er dan ook niets.”

Korte lijnen

De lijnen blijven kort volgens Renske van den Berg. “We blijven verrassen met nieuwe producten. Jan van den Berg gaat zich namelijk volledig op innovatie richten. Zo blijven we ons familiebedrijf verder professionaliseren. Met daarbij één doel voor ogen: we willen de beste voeding ontwikkelen voor honden en katten.”

We zouden graag een feestelijk afscheid voor Frank en Eric organiseren, maar helaas is dat op dit moment niet mogelijk door alle coronamaatregelen. Maar uitstel betekent natuurlijk geen afstel”, besluit Renske van den Berg.

Bron: Renske Natuurlijke Diervoeders

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer