Home Blog BuddyBites voeding op maat

BuddyBites voeding op maat

door Jarno de Vries

Afgelopen week hebben we een doos met BuddyBites voor onze Jack Russel James binnen gekregen. Wat maken deze BuddyBites nu zo bijzonder? En waarom zal je nu juist voor dit merk kiezen? In deze blog wordt dit bijzondere verhaal toegelicht.

Oprichters BuddyBites

Oprichters Buddybites

In 2019 zijn Ingenieurs Mattijs Brandt uit Kortrijk (B) en Charlotte Coen uit Diksmuide (B) gestart met digitaal voedingsadvies voor honden.  Dit in samenwerking met nutritionisten en met goedkeuring van dierenartsen.

BuddyBites bereidt kwalitatieve voedingsmixen op maat voor jouw huisdier, en levert die voeding aan huis. Net zoals bij mensen vormen voedingsstoffen ook bij dieren de basis voor hun welzijn. Ook comfort en gemak is erg belangrijk. Zo krijg je een reminder wanneer je weer opnieuw je voer dient te bestellen.

Doos Buddybites

Wat zijn de BuddyBites?

De BuddyBites zijn hondenbrokjes speciaal voor jouw hond gemaakt. Zeg maar een soort HelloFresh maar dan speciaal voor honden. Elk baasje dat zich via de website registreert, krijgt een digitaal paspoort voor zijn of haar hond. Via dat digitaal paspoort van je hond wordt het voedingsplan berekend.

Alleen zo worden de juiste resultaten geboekt en wordt jouw dier er beter van. Op het platform van BuddyBites kun je alles kwijt over je hond en op deze manier bereiden voedingsexperts de juiste unieke en gezonde voedingsmix.

Ingrediënten Buddybites

Deze hondenvoeding bevat geen kunstmatige toevoegingen, enkel verse ingrediënten: veel vlees en hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.

Het bestelproces

Je begint met het invullen van de Buddypas om de juiste op maat gemaakte voeding speciaal voor jouw hond te verkrijgen.

Er staan vragen in over het ras van je hond, de leeftijd, het gewicht of het een vrouwtje of mannetje is en of je hond gesteriliseerd of gecastreerd is. Verder wordt er in gegaan of je trouwe viervoeter een allergie heeft en wat voor allergie je hond heeft.

Vervolgens wordt het voedingsadvies uitgerekend en kun je het gaan bestellen.

Wat vinden wij ervan?

Via de handige en duidelijke site van BuddyBites is het heel makkelijk de juiste voeding te krijgen. De website is heel overzichtelijk en de gegevens van je trouwe viervoeter kun je heel gemakkelijk invullen.

Buddybox voor James

Nadat je alles ingevuld hebt en betaald krijg je zeer snel de BuddyBites box binnen. In de folders zit een duidelijke uitleg, hoe je je hond op de nieuwe voeding moet overzetten.

Op het etiket op de zak staat precies vermeld hoeveel je je hond moet geven. Er zit ook een handige, stevige maatbeker bij. En met het leuke bedankkaartje voelen wij ons inderdaad een echte Buddy!

Bedankkaart Buddy

Wat vindt James ervan?

James en de Buddybites

En dan natuurlijk het belangrijkste, lust onze eigenwijze Jack Russel James de voeding wel? Hij was in ieder geval enthousiast toen we met de doos aankwamen. Ook wilde hij nog netjes poseren met zijn nieuwe voeding!

En omdat foto’s in dit geval meer zeggen dan woorden, hieronder de foto van het eten van de eerste keer van zijn BuddyBites. Eet smakelijk James!

James eet Buddybites
close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer