Huisdiernieuws ...
Home Blog Instagram bekende huisdieren: joy.the.springer

Instagram bekende huisdieren: joy.the.springer

door Jarno de Vries

Joy is een super lieve Engelse Springer Spaniël van bijna 1 jaar oud.
We waren al een tijd op zoek naar een Engelse Springer Spaniel pup en zo kwamen we terecht bij een foto van Joy haar moeder “Jutter” op het internet en waren zo enthousiast over Jutter dat we meteen contact hebben opgenomen met de fokker (24 januari 2019).

Zo begon ons verhaal met Joy, we reisden af naar Zeeland (17 maart 2019) om een kijkje te nemen of het klikte tussen de fokkers en ons en of we er een goed gevoel bij hadden. Ook daar hebben we kennis gemaakt met Jutter en de eigenaren van Jutter. Met een goed gevoel gingen we terug naar huis.In Mei 2019 kregen wij te horen dat Jutter drachtig was en dat we moesten afwachten tot Juni. Wij waren super blij met dit nieuws en hielden contact met de eigenaren van Jutter en de fokker.
Joy werd samen met haar 7 broertjes en zusjes geboren op 12 Juni 2019.
In juli zijn we op bezoek geweest om de pups te bekijken en mochten we onze voorkeur aangeven. Wij waren meteen helemaal verliefd op Joy. En al snel kregen we te horen dat Joy toegewezen was aan ons.
4 augustus hebben we Joy opgehaald.

Ze woont nu op het Waddeneiland Ameland waar ze graag een duikt neemt in de zee en rent door het bos. Joy wordt nu opgeleid tot jachthond, waar zij als Engelse Springer geschikt voor is. Spelen met de kinderen en de andere honden doet ze graag maar knuffelen doet zet het aller liefst. Ze geniet van de ruimte om haar heen en rent super veel door de weilanden. Joy is een lieve, trouwe hond en heeft een sterke eigen wil, maar dat maakt haar juist leuk en uniek.

Wij maakten veel foto’s van Joy en wouden dit met meer mensen delen dan alleen onze familie en vrienden. Op instagram zagen we meer honden accounts en dat leek ons ook super leuk om te gaan doen. Op 8 april startte we het instagram account van Joy (@joy.the.springer) en we doen dit met super veel plezier. En ja, we zeggen we want het hele gezin helpt mee om het account up to date te houden. Via instagram hebben we ook contact met andere honden, wat we super leuk vinden. Ook haar broertjes en zusjes hebben instagram accounts en het is super leuk om te zien hoe het nu met hun gaat. We hebben ook nog altijd contact met de fokkers en de eigenaren van Jutter. We zijn super blij met Joy en zouden niet beter kunnen wensen!

Klik hieronder op ‘profiel bekijken’ om direct naar het Instagram account te gaan en deze te volgen!

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer