Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Nieuw lifestyle event: Cats & Dogs

Nieuw lifestyle event: Cats & Dogs

door Jarno de Vries

Een programma met de beste trainers, trimmers en fokkers, shows voor modieuze honden, plasticvrije speeltjes, ‘free-from’ (speciale) dierenvoeding, de laatste tips en inzichten rondom dierengedrag. Zomaar een greep uit wat honden- en kattenliefhebbers dit najaar kunnen verwachten op de allereerste editie van About Cats & Dogs. Het nieuwe lifestyle-event over honden en katten, voor hun baasjes, belooft op 5 en 6 november een festijn te worden van inspirerende sessies, shopping, live demonstraties en Q&A’s die allemaal te maken hebben met honden en katten.

Yanncik Verry van About Cats & Dogs: “In de afgelopen twee jaar brachten we allemaal meer tijd thuis door en haalden massaal extra huisgenoten binnen in de vorm van puppy’s, kittens en volwassen dieren. Alle nieuwe en meer ervaren ‘pet parents’ kunnen hun hart ophalen tijdens About Cats & Dogs, waar ze experts en persoonlijkheden ontmoeten, de nieuwste voedingsmerken, accessoires en verzorgingsproducten shoppen en meedoen aan de leukste activiteiten.”

Gezondheid, voeding en gedrag
Centraal staan de thema’s gezondheid, voeding en gedrag. Bezoekers krijgen alle mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen en inspiratie te krijgen. Ook voor dierenwinkels biedt About Cats & Dogs de kans om nieuwe merken te ontdekken en op de hoogte te blijven in een snel veranderende markt.

Dierenwelzijn is een belangrijk thema voor organisator Jaarbeurs. Op het evenement vinden bezoekers volop informatie over het onderwerp. En omdat het nu eenmaal leuker voor honden en katten is om in hun vertrouwde omgeving te zijn, is About Cats & Dogs een uitje voor alleen de baasjes.

Meer informatie over About Cats & Dogs is te vinden op www.aboutcatsanddogs.nl. Inschrijving voor exposanten is geopend, zij profiteren nog tot 29 april van een vroegboektarief.

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer