Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Overname voor United Petfood

Overname voor United Petfood

door Jarno de Vries

United Petfood, internationale producent van honden- en kattenvoer, kondigt de overname aan van de ‘la Braconne’-fabriek van Neodis Group in Mornac, Frankrijk.

De overname versterkt volgens het bedrijf de positie van United Petfood als full serviceproducent van huismerken voor honden- en kattenvoer en geeft klanten toegang tot een volledig assortiment van eigen producten.

Volgens de raad van bestuur van United Petfood “biedt de overname van deze fabriek voor honden- en kattenvoer in Mornac, in de buurt van Angoulême, ons nieuwe kansen voor groei en synergie in een snel veranderende markt.”

De ‘la Braconne’-fabriek van Neodis in Mornac vervaardigt al sinds 1976 droogvoer voor honden en katten. De Franse fabriek heeft circa 50 mensen in dienst en beschikt over een hoogwaardige productievestiging.

Deze overname versterkt de positie van United Petfood op de markt voor de productie van honden- en kattenvoer. Met de extra productiefabriek in Frankrijk heeft United Petfood Group nu twintig productievestigingen voor honden- en kattenvoer in acht Europese landen.

De overname past bij de strategie van United Petfood om zijn activiteiten te versterken en uit te breiden.

Bron: United Petfood

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer