Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Opening Jumper Hoogeveen

Opening Jumper Hoogeveen

door Jarno de Vries
jumper

Jumper de diersuper gaat een nieuwe winkel openen aan de Groenewegenstraat in Hoogeveen! Op woensdag 13 april wordt de opening gevierd. Jumper Hoogeveen Groenewegenstraat heeft ruim 700 m2 huisdiervoordeel en is met recht dé plek voor eerlijke prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

Jumper is erg blij om een tweede winkel te mogen openen in Hoogeveen. Met deze tweede winkel willen zij zich graag blijven vernieuwen, blijven uitbreiden en ervoor zorgen dat ze dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken blijven. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en een goed inhoudelijk advies, dat is waar zij voor staan.

De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het zeer ruime assortiment aan honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Ook leuk: Er is een dogwash en ze verkopen verschillende vissen, vogels én knaagdieren. Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers je graag te woord betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen.

Alle bezoekers kunnen tijdens en na de opening rekenen op super scherpe acties, zo ontvang je op de openingsdag 20% korting op een product naar keuze*. Daarnaast kan je spetterende muziek van een bekende DJ verwachten en is er een rad van fortuin. Ook is er voor jouw huisdier veel te proeven.

Ook zo’n zin om langs te komen in de nieuwe winkel? Huisdieren zijn natuurlijk van harte welkom.

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer