Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Anido te Kortrijk (B) op 13 en 14 februari

Anido te Kortrijk (B) op 13 en 14 februari

door Jarno de Vries

De 22ste editie van Anido in het Belgische Kortrijk vindt zoals het nu staat ‘gewoon’ fysiek plaats, met daaraan gekoppeld een online gedeelte. De beurs staat gepland op zondag 13 en maandag 14 februari 2022.

Voorzitter van de stuurgroep van deze tweejaarlijkse vakbeurs Erik Lambrecht, zegt op de website van Pet and Garden pro verheugd te zijn dat de beurs op de vertrouwde manier kan worden gehouden. “De petcaresector snakt ernaar om elkaar weer live te ontmoeten.”

Nood aan beurs

“Net zoals de jongeren bruisten van ‘knaldrang’ om weer te feesten, heerst er bij de petcareprofessionals een ware ‘beursdrang’. Wij willen elkaar weer persoonlijk ontmoeten om producten en diensten te tonen/te bekijken, om te netwerken, zaken te doen en liefst live”, aldus Lambrecht.

Er waren wel enkele puur digitale alternatieven, maar daar is de aanpak en beleving toch heel verschillend, waardoor ze volgens Lambrecht eerder als placebo voor de echte fysieke vakbeurzen fungeerden. “Ik ben dan ook erg blij dat de komende editie van Anido fysiek doorgaat, al is er ook wel een onlinegedeelte aan gekoppeld.”

De vooruitzichten voor de komende editie zien er volgens Lambrecht veelbelovend uit. “Zowel aan de exposanten- als bezoekerszijde hoor ik dat de ‘goesting’ groot is om elkaar in Kortrijk te ontmoeten: ook in de Benelux en op de Noord-Franse markt wordt er echt naar livecontacten gesnakt.”

Bron: Pet & Garden Pro

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer