Home Nieuws Animal Event geannuleerd

Animal Event geannuleerd

door Jarno de Vries

Ondanks dat Animal Event ‘1,5 meter-proof’ gemaakt is, blijft de situatie onzeker. Deze onzekerheid maakt dat de organisatie genoodzaakt is om het evenement alsnog te annuleren. Ondanks dat er alles aan gedaan is om Animal Event 2020 in de lucht te houden. Voor iedereen met tickets vindt er automatisch restitutie van het ticketbedrag plaats. 

‘Animal Event Online’

Ondanks dat het fysieke evenement geannuleerd moet worden, bieden wij alle huisdierenliefhebbers van Nederland en België een alternatief. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van ‘Animal Event Online’ op de beoogde datum in oktober. Hoe dit online evenement er uit zal komen te zien, wordt komende weken bekend gemaakt.

Tickets

Heb je in de afgelopen periode een ticket gekocht voor Animal Event 2020? Dan ontvang je in de komende maand een bericht van Ticketpoint. Daarbij vindt er automatisch restitutie plaats van de ticketgelden.

Animal Event 2021

Uiteraard hopen wij volgend jaar alle huisdierliefhebbers weer te mogen verwelkomen op Animal Event 2021. Op 7, 8 en 9 mei op onze vertrouwde locatie Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Voor nu wensen wij iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus enorm veel sterkte toe. Namens de organisatie van Animal Event, pas goed op jezelf en blijf gezond!

Bron: Animal Event

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer