Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Animal Event verplaatst van mei naar oktober

Animal Event verplaatst van mei naar oktober

door Jarno de Vries
Animal Event verplaatst

In verband met de Corona-crisis heeft de organisatie van Animal Event de afgelopen weken hard gewerkt aan een passend alternatief voor de editie van 2020. Het festival voor is verplaatst naar 16, 17 en 18 oktober. Om de weersafhankelijkheid tot een minimum te beperken wordt uitgeweken naar het Autotron in Rosmalen. Autotron Rosmalen is net als de Beekse Bergen onderdeel van de Libéma groep.

Autotron Rosmalen

De Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie. Het buitenterrein is parkachtig aan het water. Er wordt gebruik gemaakt van het buitenterrein in combinatie met 3 grote hallen (14.000 m² indoor en 45.000 m² outdoor). Met een eigen afslag aan de A59, nabij A2 en A50 is de bereikbaarheid van het Autotron erg goed. 

Opzet Animal Event

De opzet van Animal Event blijft onveranderd. Nagenoeg het hele programma en alle vertrouwde onderdelen verhuizen mee. Een mooie aanvulling is het ‘side event’ Dutch Pet Conference & Awards. Het inspiratie- en netwerkevent voor professionals uit de dierenbranche. Dit wordt op zaterdag geïntegreerd. Gekochte tickets voor Animal Event blijven geldig voor oktober. Restitutie is ook mogelijk.

Zie www.animal-event.nl voor meer informatie. 

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer