Huisdiernieuws ...
Home Nieuws De gouden voerbak van Vitakraft

De gouden voerbak van Vitakraft

door Jarno de Vries

Corona heeft bij velen van ons gezorgd voor de nodige extra corona kilo’s doordat we minder zijn gaan bewegen of juist meer zijn gaan snacken omdat we veel thuis zijn/waren. Tijd om hier iets tegen te doen! Daarom nodigt Vitakraft iedereen uit om in beweging te komen. Door middel van Geocache punten kun jij een gouden voerbak vinden. Vind je de gouden voerbak, dan win je voor 3 maanden voeding en snack voor jouw huisdier!

VIP-behandeling

Heb jij de gouden voerbak gevonden? Dan maak je ook nog eens kans op een VIP-behandeling op het Vitakraft Pets’ Experience event. Een dag speciaal voor jou en je hond! Op deze dag zetten we jouw trouwe viervoeter in het zonnetje en kun je samen genieten van allerlei leuke activiteiten! Er zijn leuke (honden)spelletjes voor jong en oud, interessante lezingen en workshops, je kunt een heerlijke boswandeling maken en natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. Kortom, een ontspannen dagje uit voor jou en je viervoeter om jullie vriendschap te vieren!

Altijd prijs

Heb je geen gouden voerbak gevonden? Niet getreurd want je hebt altijd prijs. Download de gratis Geocache app, ga meteen op zoek naar 1 van de 59 Geocache punten en kijk wat er in de gouden envelop zit. Ga naar een deelnemende dierenspeciaalzaak en neem je prijs in ontvangst. Let op want op=op, dus wees er snel bij!

Kijk voor meer informatie op: www.vitakraft.nl/onthemove

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer