Home Nieuws Digitale beurs voor Interzoo 2021

Digitale beurs voor Interzoo 2021

door Jarno de Vries
hoe vaak hond uitlaten

Als gevolg van de aanhoudende Covid-19-pandemie, en in het belang van beursdeelnemers in de huisdierenindustrie, hebben WZF, organisator van Interzoo, en BolognaFiere SpA, organisator van Zoomark International, besloten de evenementenkalender voor 2021 en 2022 aan te passen.

Beurzen zijn belangrijke marketing- en communicatiemiddelen voor de wereldwijde huisdierenindustrie. Veel bedrijven hoopten hun producten en diensten te presenteren op de komende internationale beurzen voor de dierenindustrie met als doel hun bedrijf een boost te geven, aangezien de mogelijkheid om persoonlijk met klanten in contact te komen vooral in tijden van crisis belangrijk is. Vanwege de aanhoudende reisbeperkingen en onzekere omstandigheden door de Corona pandemie hebben WZF en BolognaFiere gezamenlijk besloten om beide beurzen te verzetten om zakelijke kansen te kunnen optimaliseren.

Als gevolg hiervan zal Zoomark International plaatsvinden van 10 tot 12 november 2021 in Bologna, Italië en Interzoo van 24 tot 27 mei 2022 in Neurenberg, Duitsland. Om exposanten in de tussentijd in staat te stellen contact te houden met hun klanten en om nieuwe zaken te ontwikkelen, heeft WZF een digitale beurs georganiseerd voor Interzoo, dat zal plaatsvinden van 1 tot 4 juni 2021.

BolognaFiere en WZF zijn ervan overtuigd dat de digitale beurs en het herschikken van de beursdata de beste manieren zijn om de industrie te ondersteunen tijdens de Covid-19 pandemie. De organisatoren van de twee beurzen plannen verdere gezamenlijke activiteiten, waarover in het eerste kwartaal van 2021 meer bekend wordt gemaakt.

Bron: Interzoo

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer