Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Discus Beestenpot wordt Jumper

Discus Beestenpot wordt Jumper

door Jarno de Vries
jumper

Vanaf woensdag 13 januari zal Discus Beestenpot verdergaan als Jumper Beestenpot.  De prachtige dierenspeciaalzaak, aan de Mr. Van Coothstraat 1, werd van 4 januari t/m 12 januari verbouwd en was daardoor tijdelijk even niet geopend. Vanaf woensdag 13 januari is Jumper Beestenpot de grootste dierenspeciaalzaak in Uden en omgeving. Met recht de plek voor het ruimste assortiment, lage prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

De vernieuwde winkel zal een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers zijn, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het grote eiland met konijnen en knaagdieren. Ook is er een zeer ruime honden-, katten-, knaagdier-, vogel- en aquariumafdeling, waar naar hartenlust gewinkeld kan worden. Naast al het winkelen staan de vertrouwde winkelmedewerkers van Beestenpot alle bezoekers ook graag weer te woord betreffende alle (huis)diergerelateerde vragen. Daarnaast is er nu ook een ware hondenwasstraat aanwezig! Hier kan iedere hond weer fris en fruitig opgepoetst worden, geen overbodig luxe met dit weer.

Helaas zal er op 13 januari geen grootse opening zijn, maar dat kan hopelijk snel ingehaald worden. Ondanks de onrustige coronatijd zullen de deuren van Jumper geopend blijven en wordt er alles aan gedaan om de winkel veilig te houden voor alle bezoekers, hun dieren en de medewerkers.

Bron: Jumper

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer