Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Discus Pijnacker 25 jaar

Discus Pijnacker 25 jaar

door Jarno de Vries
discus

Afgelopen week was het precies 25 jaar geleden dat Martin en Marian Drop een dierenspeciaalzaak openden in Pijnacker. Een bizarre tijd om een 25-jarig jubileum te vieren, schrijven de ondernemers op Facebook.

Na de aankondiging van de lockdown op 14 december vervloog het idee om het jubileum corona-proof te vieren. Als alternatief stond er afgelopen weekend voor iedere klant een mooie gevulde goodiebag klaar en iedereen mocht aan het rad van avontuur draaien en had dan ook nog eens altijd prijs. Sluiten hoefde de winkel niet vanwege de lockdown, want een dierenspeciaalzaak behoort immers tot de essentiële retail. 

Martin en Marian zijn er maar wat trots op wat ze in die 25 jaar hebben weten te bereiken, zo is het lezen in het uitgebreide artikel op Pijnacker-Nootdorp Actueel. Al is dat volgens Marian mede door het opkomende internet zeker niet altijd gemakkelijk gegaan. 

Toch gaan de ondernemers daar niet gebukt onder. Het is een kwestie van creatief en ondernemend blijven, zeggen ze. En daarbij blijft een fysieke winkel belangrijk: “Mensen willen contact, willen advies, daar geloven wij nog steeds in.”

Bron: Discus

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer