Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Dog Challenge voor Zowizoo

Dog Challenge voor Zowizoo

door Jarno de Vries
Zowizoo

Al enkele jaren organiseert dierenspeciaalzaak Zowizoo uit Kontich een hondenwandeling. Afgelopen jaar trok de hondenwandeling zo een 1.800 honden.

Coronaproof

De winkel had dit jaar graag een succesvol vervolg gegeven aan het initiatief, maar helaas gooide het Coronavirus roet in het eten. Samen met Energy Lab organiseren JP Berx en zijn team voor het eerst een virtuele editie van de hondenwandeling: de Zowizoo Dog Challenge. 

Tussen 1 en 11 november moedigt Zowizoo alle hondeneigenaars aan om samen met hun hond 25km te lopen. Deelnemers kunnen de afgelegde kilometers makkelijk bijhouden met een sportapp of wearable zoals Strava, Fitbit of Runkeeper.

Deelname

Deelnemen kan vanaf 7,50 euro. Met de Dog Challenge steunt Zowizoo trouwens ook het goede doel, namelijk Kom op tegen Kanker. Midden mei 2020 overleed Myriam Torfs, mede-eigenaresse van Zowizoo na een lange strijd tegen kanker.

Met de virtuele hondenwandeling hoopt Zowizoo dan ook een mooi bedrag in te zamelen, die de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten kan helpen verbeteren. Meer info vindt je op www.dogchallenge.be

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer