Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Dog Chef veroverd Nederland

Dog Chef veroverd Nederland

door Jarno de Vries

Het snelgroeiende Belgische bedrijf Dog Chef komt naar Nederland met de online verkoop van verse hondenvoeding. Na een testperiode starten zij nu met deze voor Nederland nieuwe productcategorie. Het bedrijf is sinds 2017 actief in België en breidt haar activiteiten nu uit naar de Nederlandse en Franse markt.  

Met een nieuwe investeringsronde van 12,5 miljoen euro, opgehaald in de voedingssector, zet Dog Chef nu volgende stappen in internationale expansie. De Belgische scale-up heeft de ambitie om Europees marktleider voor verse hondenvoeding te worden. De voeding is ‘huisgemaakt’, vers en 100% natuurlijk. Deze zomer is op de Nederlandse markt een testfase gestart, die succesvol is verlopen.  

Behoefte

We zijn Dog Chef gestart omdat het welzijn van honden ons nauw aan het hart ligt en we ons over de kwaliteit van hondenvoeding verbaasden. De voeding die we klaarmaken sluit op een veel uitgebreidere en efficiëntere manier aan bij de behoeften van honden dan de gebruikelijke brokken en andere industriële producten. Ingrediënten van hoge kwaliteit en aangepaste porties zijn de beste garantie voor de gezondheid van de hond”, aldus Alex Cardon, een van de oprichters. “We zien meer vitaliteit, een mooiere vacht, een betere controle van het gewicht en minder bezoekjes aan de dierenarts.”  

Maatwerk

Dog Chef biedt inmiddels in België 15.000 honden vers eten en heeft 70 medewerkers in dienst. Het bedrijf is opgericht door Alex Cardon en Alexis d’Oultremont. Naast hondenliefhebbers zijn zij ook ondernemers die eerder in België het loyaltyplatform Joyn hebben opgezet en verkocht. Ze vinden dat een huisdier voeding verdient die net zo kwalitatief is als dat van zijn baasje. De recepten van Dog Chef worden op maat voor elke hond gemaakt en aangeboden in een abonnementsformule met levering aan huis.

Bron: Dog Chef

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer