Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Expozoo pakt uit met een fysiek evenement

Expozoo pakt uit met een fysiek evenement

door Jarno de Vries

Door de coronacrisis was het meer dan een jaar moeilijk om in levende lijve met elkaar te contact te komen en te netwerken op een vakbeurs. Er werden wel digitale alternatieven georganiseerd, maar de honger naar fysieke beurzen bleef.

Daarom is de Franse beursorganisatie Exposalons erg verheugd dat ze die nood binnenkort kunnen invullen. Op vrijdag 25 juni 2021 organiseert Exposalons immers de vakbeurs Expozoo die zal plaatsvinden in hal 5.2 van Paris Expo Porte de Versailles in Parijs.

Aansluitend wordt op dezelfde in het weekend van 26 en 27 juni de publieksbeurs Paris Animal Show gehouden. Expozoo zal hierdoor normaliter het eerste Europese vakevent voor de petcarebranche zijn dat na de lange beursstilte terug fysiek doorgaat.

De professionele bezoekers zullen er een ruim aanbod (nieuwe) huisdierbenodigdheden kunnen ontdekken in 8 productcategorieën: hond, kat, knaagdieren, reptielen, aquarium, vogels, vijver en diensten voor de dierenspeciaalzaak.

Al een 60-tal exposanten bevestigden hun beursdeelname, maar er is nog standruimte beschikbaar voor ondernemingen uit de petcarebranche die hun (Franse) klanten persoonlijk willen ontmoeten om hun nieuwigheden voor te stellen, (nieuwe) contacten te leggen en uiteraard zaken te doen.

Voor meer informatie kun je kijken www.expozoo.com

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer