Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Happy Dog partner van UCI Cyclo-cross Worldcup Rucphen

Happy Dog partner van UCI Cyclo-cross Worldcup Rucphen

door Jarno de Vries

De organisatie van Cyclocross Rucphen en Happy Dog tekenden recent een partnerovereenkomst voor een succesvolle UCI Cyclo-cross Worldcup Rucphen op 18 december 2021. Op deze cross verschijnt de absolute wereldtop. De wedstrijden voor de dames elite en heren elite zullen rechtstreeks op tv worden uitgezonden.

Happy Dog

Happy Dog biedt natuurlijke voeding voor de hond, voor elk(e) ras, behoefte en leeftijd. De hoogwaardige hondenvoeding wordt in het Duitse Wehringen geproduceerd. Het familiebedrijf Interquell kan bogen op decennialange ervaring en verdeelt de producten in meer dan 70 landen wereldwijd. In Nederland en België is Diervoeding Tak – eveneens een familiebedrijf – uit Roosendaal (Nederland) verantwoordelijk voor de distributie. “Gezondheid komt van binnenuit en maakt topprestaties mogelijk. Dat weten we bij Happy Dog als geen ander. Happy Dog is voer voor kampioenen, dat laten we met deze samenwerking zien. Bovendien dragen we als wielerliefhebbers de wielersport een warm hart toe”, vertelt Arian Tak, importeur van Happy Dog in Nederland en België.

Cyclocross Rucphen

Kees Kools, voorzitter van de Cyclocross Rucphen, is erg blij met Happy Dog als partner: “Happy Dog is een schitterend voorbeeld van hoe je als bedrijf je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Happy Dog draagt bij aan talrijke initiatieven en projecten, die belangrijk zijn voor mens en dier. Zo doneert het bedrijf een deel van elke verkochte zak Sensible Africa aan SOS Kinderdorpen in Afrika. De teller staat al op 1,8 miljoen euro. Ook laten ze zien hoe je iets terug kunt geven aan de natuur door CO2 te compenseren met nieuwe natuuraanleg. Happy Dog en de Cyclocross Rucphen kijken reikhalzend uit naar 18 december!”

Bron: Happy Dog

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer