Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Heropening van dierenwinkels in Weert en Oud-Alblas

Heropening van dierenwinkels in Weert en Oud-Alblas

door Jarno de Vries
pets place

Dierenspeciaalzaak Pets Place heropent na een verbouwing de deuren van de winkels in Weert en Oud-Alblas. De verbouwingen zijn onderdeel van de landelijke uitrol van Pets Place nieuwe stijl, waarin naast benodigdheden voor dieren ook aanvullende diensten worden aangeboden. Zo kunnen baasjes hun hond laten trimmen en zelf wassen en drogen in de hondenwassalon.

De ruim 1300 m2 grote winkel in Weert heeft de afgelopen maand een flinke opfrisbeurt gekregen. “De winkel is nu overzichtelijker en ruimtelijker opgezet”, aldus clusterleider Stefan Hol. “Helemaal in deze tijden is wat extra bewegingsvrijheid in de winkel fijn.”

Ook heeft de Dogwash in de nieuwe indeling een mooi plekje gekregen. Door de verbouwing hebben we nu ook ruimte voor een eigen trimsalon. “

Knaagdierenhuis en aquariumwand

Omdat er in beide winkels door de verbouwing meer ruimte vrijkwam, is de aquariumwand flink uitgebreid en is er gekozen voor een groter knaagdierhuis.

Het knaagdierhuis is nu echt de blikvanger van de winkel, compleet met een ren voor grote konijnen en aparte woonkamertjes voor hamsters en cavia’s”, vertelt bedrijfsleider Cees Staa van Pets Place Oud-Alblas.

Ook het assortiment natuurlijke dierenvoeding is in beide Pets Place-winkels uitgebreid, “We merken dat mensen niet alleen kritischer worden op wat ze zelf binnenkrijgen, maar ook op het voer voor hun huisdier”, legt Hol uit. “Wij bieden daarom voortaan meer keuze in natuurlijke honden- en kattenvoeding en biologische producten.”

Heropening uitgesteld

De heropening van de dierenspeciaalzaken wordt op een later moment op feestelijke wijze gevierd. “We zouden de opening heel graag groots vieren natuurlijk”, legt Stefan Hol uit. ”Maar om de veiligheid te kunnen waarborgen, hebben we besloten het klein te houden. Zodra het weer veilig is, zijn we van plan alsnog een feestje te vieren met leuke festiviteiten voor baasjes en hun dier.”

Bron: Pets Place

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer