Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Interzoo 2020 gaat niet door

Interzoo 2020 gaat niet door

door Jarno de Vries
Interzoo 2020

Zoals eerder op onze website te lezen, was er onlangs beslist de Interzoo uit te stellen. Organisator WZF en NürnbergMesse hebben bekend gemaakt gezien de Covid-19 pandemie er geen Interzoo 2020 plaatsvindt.

Overleg

Deze beslissing wordt genomen na intens overleg tussen beide partijen en na gesprekken met verantwoordelijken uit de sector. Een event dit jaar nog organiseren blijkt immers onmogelijk en daarom wordt er gekeken voor een nieuw tijdstip na 2020. 

Crisismodus

“Op Interzoo zijn alle vooraanstaande ondernemingen uit de petcare-industrie van over de hele wereld aanwezig. Gezien de huidige situatie beschouwen we het als onmogelijk om in 2020 nog een event te organiseren”. Aldus Norbert Holthenrich, Voorzitter van de Duitse federatie voor petcarehandel en -industrie ZZF, dat eresponsor is van Interzoo. “Momenteel bevinden het merendeel van de petcareleveranciers zich in crisismodus. Dit laat het niet toe om de presentatie van nieuwe producten en diensten op een vakbeurs goed te kunnen laten zien.”

Datum 2021

WZF gaat op zoek naar een goede datum voor 2021.
Onze voornaamste doelstelling is een gepaste oplossing te vinden”, geeft Dr. Rowena Arzt, Directeur Exhibitions bij WZF, aan. “De status van Interzoo hangt immers in grote mate af van de inzet van de exposanten. Hun doordachte voorbereiding en hun aantrekkelijke presentatie op de beursvloer, net als van de ideale mix van professionele bezoekers.”

Bron: Interzoo

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer