Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Interzoo en Petfood Forum Europe werken samen

Interzoo en Petfood Forum Europe werken samen

door Jarno de Vries

Watt Global Media houdt op 23 mei 2022 haar Petfood Forum Europe op het beursterrein in Neurenberg, een dag voor de officiële start van Interzoo 2022.

“We zijn blij met deze samenwerking. Dit zal een uitzonderlijke opmaat zijn voor de beurs en een extra podium bieden voor diepgaande discussies over het belangrijke onderwerp van voedselingrediënten voor huisdieren, voeding en verwerkingstechnologieën”, zegt Dr. Rowena Arzt van Interzoo-organisator WZF.

Kennisdeling

“De samenwerking met Interzoo zal de congresdeelnemers in staat stellen intensief informatie uit te wisselen over de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn voor de productie van petfood. Door het internationale karakter, de aanwezige segmenten en het assortiment is Interzoo de perfecte omgeving voor Petfood Forum Europe”, zegt Steve Akins van Watt Global Media.

Netwerken

In Petfood Forum Europe zullen experts aanwezig zijn die de ontwikkelingen op het gebied van de laatste trends, onderzoeken en innovaties voor de Europese petfoodmarkt belichten. Bovendien biedt deze eendaagse conferentie volgens de organisatie een kans voor professionals in diervoeding van over de hele wereld om te netwerken, ideeën uit te wisselen en zaken te doen met toonaangevende leveranciers in de sector. Details over de agenda en sprekers worden in januari bekendgemaakt.

Interzoo

Interzoo is ’s werelds grootste marketingplatform voor de internationale huisdierenindustrie. Fabrikanten, groothandels en dienstverleners uit meer dan 60 landen presenteren tijdens elk van de vier beursdagen de nieuwste voedings- en verzorgingsproducten, accessoires en diensten voor huisdieren. Ook tijdens de tentoonstellingsperiode van 24 t/m 27 mei 2022 biedt Interzoo een uitgebreid ondersteunend programma.

Bron: Interzoo

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer