Home Nieuws Interzoo van 19 tot en met 22 mei 2020

Interzoo van 19 tot en met 22 mei 2020

door Jarno de Vries
interzoo 2020

Van 19 tot en met 22 mei 2020 vindt de Interzoo in Neurenberg weer plaats. De wereldwijd toonaangevende beurs voor huisdierbenodigdheden. Hier presenteren exposanten uit de hele wereld hun productassortiment en de toptrends van de branche. Met meer dan 80 exposanten op meer dan 3.600 vierkante meter standruimte behoort Nederland tot de top 5 van de exposerende landen.

De in totaal 2.000 exposanten tonen hun innovaties voor honden, katten, kleine zoogdieren, vogels, aquaria en terraria, en oplossingen voor de segmenten paardensport, tuinvijver, dierenvoedingstechnologie, winkelinrichting en IT-systemen.

Start up hal

Naast de gezamenlijke stand voor jonge, innovatieve Duitse bedrijven zal in de start-up-hal 11 voor het eerst ook een start-up-area voor internationale bedrijven worden ingericht. De mix van terugkerende en beginnende exposanten, traditionele bedrijven en start-ups laat zien hoe uiterst divers de internationale huisdierenbranche is en dit is precies wat op de Interzoo als ’s werelds toonaangevende beurs tot uitdrukking moet komen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol op de Interzoo. WZF zal onder andere tijdens een ‘Sustainability Session’ de resultaten van het twee jaar geleden gelanceerde ‘Interzoo duurzaamheidsinitiatief’ presenteren. Dit geeft exposanten en bezoekers prikkels om hun eigen bedrijven, producten en strategieën verder te ontwikkelen.

Entree

Wie de Interzoo wil bezoeken, kan gebruikmaken van de online ticketshop op interzoo.com. Hier kunnen vakbezoekers met hun medewerkers/collega’s zich voor de start van Interzoo gemakkelijk registreren en tickets kopen.

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer