Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Jumper nieuwe vestiging in Kerkrade

Jumper nieuwe vestiging in Kerkrade

door Jarno de Vries
Jumper

Afgelopen week feliciteerde wethouder Dion Schneider van Economische Zaken dierenspeciaalzaak Jumper met de opening in Kerkrade. De winkel heeft haar deuren aan de Roda JC Ring geopend en is met ruim 70 winkels door heel Nederland een grote speler op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden.

“De Rodaboulevard Kerkrade heeft een uitstekende ligging en bereikbaarheid”, aldus rayonleider Peter Verschuur. De locatie geeft ons een goed gevoel vanwege de vele grote formules die hier gevestigd zijn. We starten met vier arbeidsplaatsen, aangevuld met diverse weekendkrachten.” Een leuk weetje: Jumper heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo heeft de vestiging op de Rodaboulevard geen gasaansluiting, maar functioneert deze volledig op elektra en een warmtepomp.

Wethouder Dion Schneider is blij met de komst van al weer een nieuw bedrijf naar Kerkrade: “Op deze manier kan Rodaboulevard wederom een mooi bedrijf toevoegen aan de toch al imposante lijst met ondernemingen. Hiermee kunnen we de nu al 7 miljoen bezoekers per jaar op dit stedelijk dienstenterrein nog verder uitbouwen.”

Bron: 045online

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer