Huisdiernieuws ...
Home Nieuws KONG-webinar op 31 maart

KONG-webinar op 31 maart

door Jarno de Vries

Op 31 maart om 19.00 uur organiseert groothandel Van der Meer daarom een KONG-webinar vol leuke presentaties met de laatste ins en outs en nuttige informatie met betrekking tot KONG. Naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar zal opnieuw KONG-vertegenwoordigster Alison Neil een productpresentatie geven van de leukste nieuwe KONG-producten van dit jaar.

Daarnaast kun je genieten van een presentatie van KONG-ambassadrice Sandy Howle. Zij is werkzaam in het verkoopteam en daarnaast is zij trainingsambassadrice, waarbij zij educatieve trainingen en seminars geeft voor retailers en opvangcentra. Tijdens de webinar zal zij vertellen over het kiezen van de juiste KONG voor elk dier en de toepassingsmogelijkheden van KONG-producten. Ook zal zij aandacht besteden aan hoe jij jouw klanten en hun dier straks ondersteunt met KONG als baasjes na een lange periode van thuis werken weer aan het werk gaan. Veel nuttige informatie voor iedereen die nieuw in de KONG-wereld is, maar ook een uitstekende bijspijkercursus voor alle oudgedienden!

De KONG-webinar is online te volgen voor iedereen. Meld je vandaag nog aan via  www.vandermeerrotterdam.nl  door in de Kong banner op de knop te klikken. Hierna vul je je gegevens in en krijg je een link waarmee je deel kunt nemen aan de webinar op 31 maart. Deelnemen is geheel vrijblijvend en kosteloos!

Meld je snel aan en dan zie wij elkaar allemaal online op 31 maart om 19.00 uur!

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer