Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Landelijke Fokkersdag 15 april 2020

Landelijke Fokkersdag 15 april 2020

door Jarno de Vries
puppy

Wegens het grote succes van vorig jaar wordt binnenkort de aftrap gegeven van de tweede Landelijke Fokkersdag. Deze vindt plaats op woensdag 15 april 2020 in de Fokker Terminal in Den Haag. De Fokkersdag wordt in samenwerking gehouden met onder andere de Raad van Beheer, de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG), het Expertise Centrum Genetica Gezelschapsdieren en verschillende specialisten diergeneeskunde.

Vooraanstaande veterinaire wetenschappers bespreken onderwerpen die van belang zijn voor het fokken van honden en katten. Dus een uitgelezen kans om te worden bij gepraat over de laatste inzichten en ontwikkelingen.

Thema’s voeding en genetica

Dit jaar zijn de thema’s Voeding en Genetica/Erfelijkheid. Er wordt informatie gegeven over vers vlees voeding, voedselallergieën, giftige etenswaren en taurine-tekort door graanvrije voeding. Ook worden de laatste inzichten over epilepsie en oogproblemen besproken. En wordt er verteld over het Fit2Breed programma om erfelijke ziekten en schadelijke raskenmerken te verminderen. Ook gaat er verteld worden over het koopcontract en de identificatie en registratie. Achteraf zal er voldoende tijd zijn voor discussie en vragen.

Extra informatie

Kijk voor extra informatie en het volledige programma op de website voorjaarsdagen.

Wat: Landelijke Fokkersdag
Wanneer: Woensdag 15 april 2020 van 9:00 – 17:00 uur
Waar: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag
Kosten: € 95,- exclusief BTW, inclusief lunch, koffie en thee.
Parkeren: Gratis

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer