Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Nieuw: Renske vers bereide maaltijden

Nieuw: Renske vers bereide maaltijden

door Jarno de Vries

Helaas kreeg Renske Natural Petfood te kampen met een grote tegenslag. Recent was er een grote brand bij hun productielocatie van de Vers Gestoomde Maaltijden 100g. Tijdens deze brand ging de volledige productielijn in vlammen op. Hierdoor konden gestoomde maaltijden niet meer worden vervaardigd.

Als alternatief kwamen de Vers Bereide Maaltijden 95g in een handige blikverpakking uit de bus. Uit de eerste testen die binnen zijn, blijkt dat de kwaliteit van het vlees/vis kan concurreren met de gestoomde 100gr en zelfs nog beter is. Dit verheugt Renske Natural Petfood enorm.

De Vers Bereide Maaltijden komen in 10 verschillende smaken. Alle varianten bevatten een hoog vers bereide vis- of vleesgehalte als hoofdingrediënt. Daarnaast zijn de maaltijden aangevuld met duindoorn. Duindoorn zit boordevol vitaminen A, C en E (antioxidanten), draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en vacht van de hond. Deze heerlijke, 100% natuurlijke complete maaltijden zijn geschikt voor honden van alle rassen en zijn in handige kleine porties verpakt. De maaltijden zijn rijk aan natuurlijke antioxidanten en tevens een natuurlijke bron van prebiotica door de toevoeging van Xylooligosaccharides. Deze Vers Bereide Maaltijden 95g, die in de Europese Unie worden bereid, zijn leverbaar vanaf de tweede week september 2021.

Bron: Renske Natural Petfood

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer