Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Nieuwe Pets & Co winkel in Son en Breugel

Nieuwe Pets & Co winkel in Son en Breugel

door Jarno de Vries
Pets & Co

Afgelopen mei is er een nieuwe Pets&Co winkel geopend in Son en Breugel. De dierenwinkel die voorheen in het pand zit is verbouwd tot een nieuwe moderne dierenspeciaalzaak.

De 28-jarige Fleur van den Berg is bedrijfsleider van de winkel en is niet onbekend met het Pets&Co concept. Eigenaar Edward van Laarhoven heeft namelijk al een Pets&Co dierenspeciaalzaak in Sint-Oedenrode. Fleur werkte daar al 2 jaar als verkoopmedewerker.
De winkel is overzichtelijk ingericht en heeft alle benodigdheden voor kleine huisdieren, zoals honden, katten, vogels, knaagdieren en aquariumvissen.

Fleur is inmiddels met veel enthousiasme begonnen in haar nieuwe functie. Enkele jaren geleden heeft zij haar MBO opleiding Management Specialisatie Dierenpark en Paraveterinair succesvol afgerond. “Ik heb veel kennis opgedaan tijdens deze opleiding wat ik nu in de praktijk kan brengen. Ook heb ik een cursus gevolgd voor homeopathische middelen voor huisdieren, waar ik een certificaat voor hebt behaald”, aldus van den Berg. “Ik werk altijd uit de gedachte van het dier voor het beste resultaat en probeer hiermee dus de klant de beste oplossing te geven voor zijn/haar vragen. Dit doe ik door veel vragen te stellen om zo een goed beeld te krijgen van het huisdier. Ieder advies is specifiek op het dier gemaakt”, zegt van den Berg tot slot.

Bron: Pets & Co

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer