Home Nieuws Opening eerste Pet Health Center bij Welkoop Westerbork

Opening eerste Pet Health Center bij Welkoop Westerbork

door Jarno de Vries
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pet_health_center.jpg

Afgelopen week is bij Welkoop Westerbork het eerste Pet Health Center van Nederland geopend. Hier zijn huisdieren en huisdiereigenaren welkom voor adviezen en consultaties. Deze Health Coaches hebben  allemaal de opleiding tot Prins Health Coach gevolgd.

Opleiding

In deze opleiding wordt de kennis over dieren verbreed. Zij leren om gericht advies, begeleiding en ondersteuning aan huisdiereigenaren te geven en vormen samen met alle coaches en docenten een netwerk waarin je elkaar versterkt. De Health Coaches beantwoorden tevens alle vragen over het gedrag, de voeding, huisvesting en gezondheid van het huisdier.

Ondersteuning

De Health Coaches zijn er niet enkel  voor de beginnende huisdiereigenaar, ze bieden huisdieren en hun baasjes ondersteuning aan in hun verdere leven samen. De Health Coach geeft gericht advies en begeleidt en ondersteunt de huisdiereigenaar bij het zoeken naar de juiste oplossing.

Pet Health Center

Bij het Pet Health Center staat het welzijn van het huisdier te allen tijde voorop. Op die manier biedt de Health Coach preventieve zorg aan om problemen vroeg te signaleren en daardoor verergering te voorkomen. De huisdiereigenaar hoeft daardoor (nog) niet de stap naar de dierenarts te maken en kan zelf met het advies van de Health Coach aan de slag. Daarnaast kunnen zij, waar nodig, doorverwezen worden naar een andere specialist.

Bron: Prins Petfoods

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer