Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Opening Jumper Beverwijk

Opening Jumper Beverwijk

door Jarno de Vries
jumper

Jumper de Diersuper gaat een nieuwe winkel openen in winkelcentrum Wijkerbaan. Vanaf woensdag 26 mei wordt de opening dan ook een aantal dagen groots gevierd. Jumper Beverwijk is de grootste dierenspeciaalzaak (800 m2) in Beverwijk en omgeving. En met recht de plek voor het ruimste assortiment, lage prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het grote eiland met konijnen en knaagdieren. Ook is er een zeer ruime honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumafdeling, waar naar hartenlust gewinkeld kan worden. Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers je ook graag te woord betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen! En wist je dat er een ware hondenwasstraat is? Hier kan iedere hond weer fris en fruitig opgepoetst worden!

Om de opening te vieren en toch alle veiligheid rondom de coronamaatregelen te kunnen garanderen, is het openingsfeest verspreid over meerdere dagen. Zo kunnen alle bezoekers rekenen op super scherpe acties en leuke activiteiten voor mens en dier. Van een rad van fortuin en gratis ontwormen/ontvlooien (voor honden en katten), tot een leuke loterij waarbij er kans wordt gemaakt op een hondenmand, krabpaal, vogel- of knaagdierkooi bij besteding vanaf 15 euro. Naast de kans op verschillende prijzen, is er voor onze viervoeters ook veel te proeven en kunnen ze spelen in onze hondenballenbak! Zin om langs te komen? Huisdieren zijn natuurlijk ook van harte welkom! En bezoekers kunnen ook nog eens gratis parkeren!

Jumper doet er alles aan om de winkel veilig te houden voor alle bezoekers, hun dieren en de medewerkers omtrent het Coronavirus.

Bron: Jumper

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer