Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Opening Jumper Goes

Opening Jumper Goes

door Jarno de Vries
jumper

Jumper De diersuper gaat een nieuwe winkel openen op de woonboulevard in Goes! Op woensdag 7 juli wordt de opening dan ook groots gevierd. Jumper Goes is de grootste dierenspeciaalzaak (1000 m2) in Goes en omgeving. En met recht de plek voor het ruimste assortiment, lage prijzen en de beste service voor dieren en hun baas.

De nieuwe winkel is een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers, hier is alles voor huisdieren namelijk te vinden onder één dak. Alle dierenvrienden kunnen hun hart ophalen bij het grote eiland met konijnen en knaagdieren. Ook is er een zeer ruime honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, paarden-, vogel- en aquariumafdeling, waar naar hartenlust gewinkeld kan worden. Naast al het winkelen staan de winkelmedewerkers je ook graag te woord betreffende al jouw (huis)dier gerelateerde vragen! En wist je dat er een ware hondenwasstraat is? Hier kan iedere hond weer fris en fruitig opgepoetst worden!

Alle bezoekers kunnen tijdens en na de opening rekenen op super scherpe acties en leuke activiteiten voor mens en dier. Van een rad van fortuin tot gratis ontwormen/ontvlooien (voor honden en katten). Daarnaast is er voor onze viervoeters ook veel te proeven! Zin om langs te komen? Huisdieren zijn natuurlijk van harte welkom!

Bron: Jumper

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer