Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Opening nieuwe winkel voor Discus Gorredijk

Opening nieuwe winkel voor Discus Gorredijk

door Jarno de Vries
Discus Gorredijk

Op zaterdag 6 juni heeft Discus Gorredijk aan De Kromten 14 in Gorredijk haar deuren geopend. Jens Leenstra runt de Discus shop-in-shop van ruim 400m2.

Jens Leenstra, eigenaar van Discus Gorredijk, heeft bewust voor de coöperatie Discus gekozen. Hij wil zijn eigen koers bepalen en wil profiteren van alle voordelen van een professionele organisatie. Discus biedt voor hem de beste inkoopprijzen, exclusieve producten en een e-commerce platform en marketingondersteuning. Iedere Discus winkel is uniek en er zijn weinig verplichtingen. Wel werkt Discus volgens een uniforme winkeluitstraling om te zorgen voor een herkenbaar beeld voor consumenten.

Bij Discus Gorredijk kan elke huisdiereigenaar slagen. De complete shop-in-shop winkel in Gorredijk biedt een uitgebreid assortiment. Ook is er ruimte gemaakt voor de eigen merken Total Bite en Discus.

Discus Gorredijk is toegevoegd aan het volledig ingerichte e-commerce platform van Discus en Total Bite, o.a. met een eigen winkelpagina. Consumenten kunnen hun bestelling in de winkel ophalen of gemakkelijk thuis laten bezorgen. Daarnaast biedt dit platform veel informatie voor huisdier eigenaren.

Bron: Discus

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer