Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Orbiloc bestaat 10 jaar

Orbiloc bestaat 10 jaar

door Jarno de Vries
Orbiloc

Wie graag wandelt met de hond, weet dat dit soms best gevaarlijk kan zijn. Zodra de schemer komt, zien auto’s, scooters en fietsers snel je hond over het hoofd. Of je raakt zelf in het donker het zicht op je hond kwijt. Tien jaar terug bedachten Anette Kristensen and Jan Jægergaard dat dit veiliger kon. Ze bedachten extreem duurzame en betrouwbare veiligheidslampjes waarop je altijd kunt rekenen: de Orbiloc Safety Lights.

Orbiloc


Het begon met de wens om het makkelijker te maken voor hondenbezitters om veilig te wandelen met de hond in het donker. Geen gedoe met goedkope, onbetrouwbare wegwerplichtjes, maar stevige veiligheidslampjes van goede kwaliteit, die écht opvallen en lang meegaan. Dat werden de Orbiloc Safety Lights. Al vanaf de eerste generatie veiligheidslichtjes waren de veiligheidslampjes zeer robuust, doordat Kristensen en Jægergaard een Canadese militaire producent inschakelden. Daarbij kwamen ze ook met een garantie van 3 jaar. Want als je investeert in kwaliteit, wil je ook zeker zijn dat het lang meegaat.

Hondenliefhebbers en sporters

De veiligheidslichtjes van Orbiloc zijn extreem betrouwbaar en shockbestendig. Het maakt niet uit wat je ermee doet – je kunt ermee gooien, erop staan en zelfs in het water gooien; ze blijven schijnen. De veiligheidslampjes zijn dus buitengewoon hufterproof. Daardoor kregen de makers algauw vragen van hardlopers en watersporters of zij ook een soortgelijk lampje voor hen wilden maken. Zo groeide de Orbiloc uit tot een betrouwbaar veiligheidslampenmerk voor hondenliefhebbers en sporters.

Orbiloc

Slim Deens design

De lange batterijduur en 5 km zichtbaarheid zijn grote voordelen van de Orbiloc Safety Lights. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom schakelden Kristensen en Jægergaard het gerenommeerde Deense designbedrijf Friis & Moltke in. Zij zorgden voor het elegante en gebruiksvriendelijke design van de veiligheidslichtjes. Inmiddels worden de extreem robuuste en 100% waterdichte lampen ook op Deense grond vervaardigd, en in maar liefst 9 verschillende kleuren. Zo ben – en blijf – je met de hond of als sporter altijd volop zichtbaar.

Bron: Orbiloc

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer