Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Petcarebranche staat te popelen voor Anido 2022

Petcarebranche staat te popelen voor Anido 2022

door Jarno de Vries

De volgende editie van ANIDO, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de volledige petcaresector in de Benelux en (Noord)-Frankijk, ligt nog enkele maanden van ons af, maar nu al lijkt ze een voltreffer te worden. Midden juni 2021 was het event, dat op 13 en 14 februari 2022 in Kortrijk Xpo wordt georganiseerd, reeds voor 80% vol geboekt.

De geboekte standoppervlaktes zijn groter dan in 2020. Al deze cijfers zijn een duidelijke blijk van vertrouwen in de toekomst van de petcare-industrie en de bevestiging dat deze markt de coronatijden uitzonderlijk goed doorstond en zelfs groei boekte. Het is dan ook duidelijk dat de hele branche reikhalzend uitkijkt naar ANIDO 2022 als één van de eerste fysieke vakbeurzen zonder restricties in het post-coronatijdperk.

Dit neemt niet weg dat het evenement zich presenteert als een ‘hybride’ evenement, waarbij het fysieke luik on site wordt gecombineerd met een interactief onlineplatform. Op maandag 14 februari 2022 zal ANIDO voor het eerst overlappen met de vakbeurs DIY, Pro & Garden: het tweejaarlijks treffen voor de doe-het-zelf zaken, vakhandel en tuincentra. De overlappende doelgroepen zullen zich kunnen registreren voor een gratis combi-ticket voor beide beurzen.

Bron: Anido

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer