Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Pets Vision: het nieuwste tijdschrift voor de dierenliefhebber

Pets Vision: het nieuwste tijdschrift voor de dierenliefhebber

door Jarno de Vries

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional. Hoewel het merendeel van de dierprofessionals met honden bezig is, is het aantal professionals dat zich richt op katten, konijnen, herpeten en andere huisdieren groeiende. Tijd voor een eigen magazine: Pets Vision.

Doel Pets Vision:

  • Informeren dierprofessional over ontwikkelingen in de branche, nieuwe inzichten, uitleg (wetenschappelijke) onderzoeken, gewoon mooie verhalen, etc.
  • Verbinding tot stand te brengen tussen dierprofessionals onderling én met veterinaire en non-veterinaire beroepsbeoefenaars
  • onderdeel van een platform voor ondersteuning en educatie van de dierprofessional

Pets Vision is een uitgave van EduPet Uitgeverij en verschijnt drie keer per jaar.

Met Pets Vision kan de dierprofessional huisdiereigenaren nog beter helpen en dat draagt bij aan een beter welzijn van huisdieren. De hulpvraag is immers diverser en complexer dan voorheen. Denk bij dierprofessionals aan gedragsdeskundigen, (kynologisch) instructeurs, uitlaatservices, trimsalons, medewerkers van dierenspeciaalzaken en asielen, etc. Ongeacht of ze dierprofessional zijn voor hun vak of hun hobby, ze doen het met passie en volle overtuiging en uit liefde voor dieren. Door het gevarieerde aanbod aan artikelen kan ook de meer dan gemiddeld geïnteresseerde consument waardevolle informatie in Pets Vision vinden.

Pets Vision geeft een brede kijk op de huisdierenbranche. De lezer krijgt vakkennis, uitleg over wetenschappelijke onderzoeken, inzichten van collega-dierprofessionals en gewoon mooie dierenverhalen gebundeld in een stijlvol jasje. De professional leert en spijkert kennis bij met educatie en (wetenschappelijk onderbouwde) voorlichting over het dier waarin men gespecialiseerd is. Met het tijdschrift Pets Vision krijgt dat aanbod een mooie verdieping. Het biedt gevarieerde informatie die de lezers vermaakt, raakt, inspireert en activeert. Ze krijgen kennis en inzichten waarmee ze hun blik kunnen verruimen en de verbinding met anderen aan kunnen gaan.

Bron: Edupet

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer