Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Prins Petfoods heeft grote kind en dier-campagne

Prins Petfoods heeft grote kind en dier-campagne

door Jarno de Vries
prins petfoods

Prins Petfoods maakte samen met kinder- en gezinscoach en hondengedragstherapeut Cindy van Dorst van Dierbare Ontmoetingen een uniek boekje over hoe het samenleven tussen kind en hond makkelijker, veiliger en leuker kan worden gemaakt.

Campagne

Het boekje is onderdeel van een grote kind en dier-campagne die Prins in september 2021 lanceerde. Er is veel kennis over kinderen én over honden en toch worden in Nederland jaarlijks 75.000 kinderen door honden gebeten? Vaak hoort men dat problemen vermijdbaar zijn door hond en kind nooit samen alleen te laten. Maar wat blijkt? Veruit de meeste bijtincidenten gebeuren terwijl mensen er gewoon met hun neus bovenop staan.

Leerzaam boekje

‘Vriendjes voor het leven – Zo groeien kind en hond samen veilig én gelukkig op’ is een aantrekkelijk vormgegeven en vlot leesbaar boekje vol praktische tips en waardevolle adviezen om problemen tussen kind en hond te voorkomen. Het boekje geeft vooral aan hoe een hondeneigenaar de zaken kan aanpakken en focust minder op wat je niet mag doen. Op die manier verloopt de omgang tussen kind en hond zoals het baasje dat graag zou willen. Sinds begin september 2021 ontvangen consumenten die Prins-hondenvoeding aanschaffen in dierenspeciaalzaken die aan de campagne deelnemen het boekje ‘Vriendjes voor het leven’ gratis, zolang de voorraad strekt.

Bron: Prins Petfoods

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer