Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Prins VitalCare kitten beste product van het jaar

Prins VitalCare kitten beste product van het jaar

door Jarno de Vries
prins petfoods

Prins Petfoods is dit jaar opnieuw in de prijzen gevallen. In de categorie diervoeding heeft Prins VitalCare Kitten de prijs gewonnen voor het Beste Product van het Jaar 2020-2021.

Dit is de vijfde overwinning van Prins Petfoods binnen deze grote Nederlandse consumentenverkiezing waarbij de consument zelf kan stemmen op zijn favoriete product.

Kittenvoeding

De Prins VitalCare Kitten is een krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10 tot 12 maanden. Het kleine brokje is makkelijk op te nemen voor de kleine kittens en ondersteunt ze in hun opgroeifase. Door de hoge verteerbaarheid en het energiegehalte is het volgens de fabrikant een goede maaltijd voor een makkelijke overstap van moedermelk naar brokvoeding.

Trots

Als Nederlands familiebedrijf is Prins enorm trots dat het deze prijs heeft gewonnen, zo verklaart directielid Marlou Mulders. “We zijn blij dat we al ruim vijftig jaar veel kittens met deze voeding een goede start hebben gegeven. We hopen dat we dit kunnen doorzetten en nog veel meer eigenaren en baasjes blij kunnen maken in de toekomst. De titel ‘Beste Product van het Jaar’ met bijbehorende award laat zien dat de VitalCare Kitten nog steeds een succesformule is, en daar zijn we bijzonder trots op.

Eerdere vermeldingen

Voor Prins is het de vijfde keer dat zij uitgeroepen zijn tot winnaar van Beste Product van het Jaar. Eind 2019 werd Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2019-2020’ in de categorie diervoeding. Dat jaar daarvoor werden de VitalCare Adult Fit kattenbrokjes verkozen tot ‘Beste product van het Jaar 2018-2019’.

Prins ProCare Standard Fit geperste brokvoeding voor honden werd in 2017 gekozen tot beste product. Twee jaar eerder kreeg het product Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding voor honden, de award voor het beste product.

Bron: Prins Petfoods

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer