Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Samenwerking voor Ani-Zoo en UNIZOO

Samenwerking voor Ani-Zoo en UNIZOO

door Jarno de Vries

Ani-Zoo, de beroepsvereniging voor ondernemers in de huisdierensector, en UNIZO gaan voortaan nog nauwer samenwerken. Zij ondertekenden een overeenkomst van collectief lidmaatschap waarbij alle leden van Ani-Zoo toegang krijgen tot het volledige aanbod van UNIZO-diensten en voordelen: info en advies, netwerking activiteiten, belangenbehartiging, en veel meer. Ani-Zoo laat op haar beurt haar ledenbestand integraal aansluiten bij UNIZO.

Danny Van Assche, bestuurder van UNIZO: “Op dit moment zijn meer dan 100 sector- en beroepsfederaties aangesloten bij UNIZO. Ani-zoo vervoegt vandaag een groeiende groep federaties waarmee wij een collectieve lidmaatschapsformule afspreken, en waardoor ondernemers in één beweging lid worden van onze beide organisaties. Een formule waarbij we elk maximaal onze sterktes kunnen uitspelen, en waardoor de aangesloten ondernemer optimaal ondersteund en vertegenwoordigd wordt.”

Wij zijn tevreden dat we samen met UNIZO deze stap kunnen zetten. Sinds 2007 pleegt Ani-Zoo als belangenvereniging voor de sector regelmatig overleg met beleidsmakers, om tot een correcte maar tegelijk leefbare regelgeving te komen voor het kweken en verkopen van huisdieren. We hebben op dat vlak in het verleden al meermaals het verschil kunnen maken. Daarnaast zet Ani-Zoo volop in op informatieverspreiding en de uitwisseling van informatie tussen leden. Deze dienstverlening willen we door deze samenwerking verder versterken”, geeft Christiane van Caelenbergh, voorzitter van Ani-Zoo, aan. 

Bron: Ani-Zoo

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer