Huisdiernieuws ...
Home Nieuws Samenwerking voor Estron Group en Cat litter

Samenwerking voor Estron Group en Cat litter

door Jarno de Vries

Na 20 jaar nauwe samenwerking op alle logistieke vlakken hebben de Nederlandse bedrijven Estron Group en Cat Litter Company besloten om vanaf 1 januari 2022 hun krachten te bundelen. De handelsnaam Cat Litter Company zal blijven bestaan als voorheen.

Cat Litter Company

Richard Mulder, logistiek specialist, werd toegevoegd als General Manager aan het managementteam van Cat Litter Company, dat gespecialiseerd is in de productie en import van kattenbakvulling onder private label. Dankzij deze nieuwe opzet beschikt Cat Litter Company over de nodige expertise om een nog efficiënter logistiek proces aan te bieden.

Estron Group

Estron Group is een middelgrote logistieke dienstverlener met een strategische ligging in de Rotterdamse haven. Onze ambitieuze medewerkers zetten zich volledig in om u te helpen met uw zendingen en of logistieke vragen. Zij gebruiken strategie, communicatie en automatisering om op- en overslag en/ of vervoer van uw goederen succesvol te maken. Onze kracht ligt in het “begrijpen” van uw vraag of uitdaging. Daarna bekijken wij hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze dienstverlening bestaat uit: Weg transport, Warehousing, Ocean Freight, Air Freight en Value Added Services.

Bron: Cat Litter Company

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer