Home Nieuws Toch doorgang voor Horse Event in oktober

Toch doorgang voor Horse Event in oktober

door Jarno de Vries
Horse Event

In mei presenteerde Horse Event een ‘Corona-proof plan’ dat het niet haalde vanwege de aanhoudende onzekerheid. De situatie omtrent corona is sneller verbeterd dan dat er verwacht werd. Door de vorige week aangekondigde verruiming van de Corona-maatregelen kan Horse Event 2020 nu alsnog plaatsvinden op de vertrouwde locatie van Expo Haarlemmermeer. Door een verlaging van het aantal bezoekers en een dag extra kan Horse Event toch volgens de gestelde eisen doorgaan. Om een gelijkmatige bezoekersspreiding over de week- en weekenddagen te verkrijgen is gekozen voor de herfstvakantie, van 16 tot en met 19 oktober. Het evenement behoudt zijn vertrouwde vorm met vier pistes en het promodorp binnen en buiten.

Voorschriften Corona

Door de beperking van het maximum aantal bezoekers kan de 1,5 meter gewaarborgd worden. Horse Event volgt verder nauwgezet alle voorschriften, zo is er bij de entree een triage (gezondheidscheck) en er wordt een duidelijke looprichting aangegeven. Ook wordt de tribune-indeling aangepast, worden de sanitaire voorzieningen verruimd en staan er desinfectiezuilen.

Paardenliefhebbers

De brede doelgroep waarop Horse Event zich richt, blijft een belangrijk speerpunt. De grote variëteit aan paardenliefhebbers maakt het evenement immers uniek. De focus ligt op het aanbieden van educatieve clinics en kwalitatief hoogstaande shows gericht op de vier doelgroepen: jeugd, recreant, sporter en professional. Ook voor het beursgedeelte werkt Horse Event weer aan een grote diversiteit in het aanbod van stands, zodat er voor alle vier de doelgroepen weer veel te shoppen valt.

De kaartverkoop voor Horse Event 2020 gaat begin augustus van start. Wil je zeker niet naast een kaartje grijpen? Meld je dan via deze link aan voor een ticket alert.

Bron: Horse Event

close

Gratis E-book met voedingstips voor je hond

Misschien vind je dit ook leuk

Laat een bericht achter

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten werken OK Lees meer